zoeken
Over Bos Kookwinkel

Over Bos Kookwinkel

fm/userfiles/content/categorie/0A11A6FA-EC3D-D5EF-1600-C3D1BF3C0FDD.jpg

Bos kookwinkel; een “ware” snoepwinkel”

We zullen het maar toegeven… inmiddels is de kookwinkel een uit de hand gelopen hobby van Bas en Janita Bos. Wij houden van mooie kookartikelen van kwaliteit met een duurzaam karakter.

Bos Kookwinkel is een onderdeel van Bos Fornuizen. Wij zijn gespecialiseerd om u het juiste advies te geven welk fornuis en afzuigkap het beste bij u past. Daarnaast zijn wij al jaren de enige importeur van Nederland van Lacanche, Westahl en E-Caumartin fornuizen. Kijk maar eens op de site www.bosfornuizen.nl of op www.lacanche.nl  of op www.boskap.nl.

De Bos kookwinkel is een hobby winkel voor diegene die het leuk vinden om te koken en te bakken, net als wij. Vroeger ergerde wij ons dat er in winkels alleen maar setjes of te kleine pannen te koop zijn. En net niet die maat die wij wilden. Daarom hebben wij van 4 pannenlijnen de gehele collectie op voorraad. De 2 verschillende lijnen koperen pannen van Falk, welke ook  geliefd zijn bij de horeca. Deze koperen pannen zijn een must voor iedereen die graag vlees eet, groente bakt, risotto, sauzen of pap maakt. Wij gebruiken de pannen zelf in de showroom. Kom proeven, waarom een koperen pan zo super is!

Daarnaast hebben wij roestvrijstalen pannen, die makkelijke te stapelen zijn in de garingsoven of uw keukenkast. Heel veel kookboeken, want als koken je hobby is dan heb je nooit genoeg. Cakebakvormen waarmee je mooie roosjes, vlinders, auto’s, treintjes etc kan bakken. Deze bakvormen blijven  mooi. Maar pas op de cakevormen zijn verslavend; we begonnen met 5 verschillenden, nu hebben we er ruim 30!  Mooie speciale messen van de uitvinder van het kartelmes “Gude”, maar ook van Wusthoff! Zeer groot assortiment van Kitchen Aid mixers, blenders, keukenmachines, waterkoker, staafmixers etc , maar ook de dunschillers, knoflookpers, schaar en nog veel meer. Olijfhouten planken, schalen, lepels stuk voor stuk uniek, handbeschilderd aardewerken schalen, koffiemachines van Jura, koffie en theekannen van Stelton en kleine gekke maatlepels in de vorm van een cakevorm! Kortom heel veel keuze.

Kom gezellig kijken voor verjaardagen, december of zo maar, we hebben een gratis parkeerplaats voor de deur. En iedere zaterdag hebben we een kopje soep en wat lekkers voor U, want wij geven iedere zaterdag kookdemonstratie op de Lacanche fornuizen.  

Bent u niet in de gelegenheid om naar Tull en’t Waal te komen? Dan kunt u natuurlijk ook op deze website artikelen bestellen! Bel gerust onder openingstijden voor advies. Wij helpen u graag. Veel van onze artikelen staan in deze web shop, maar niet allemaal. Mist u iets?, neem even contact met ons op.

Veel kook en bakplezier!

Bas en Janita Bos

Terug